Arvo-luomulannoitteet

Arvo-luomulannoitteet ovat eloperäisiä ja ne edistävät maaperän viljavuutta ja satoisuutta.
Arvo-luomulannoitteet ovat rakeistettuja orgaanisia kierrätyslannoitteita, jotka valmistetaan pääasiassa broilerinlannasta. Kalium-pitoisissa tuotteissa käytetään luomuhyväksyttyä kaliumsulfaattia ja korkeatyppisissä tuotteissa on näiden lisäksi käytetty veri- ja höyhenjauhoa.

Eri kasvilajeille räätälöidyt luomulannoitteet peltolannoitteeksi

Arvo-luomulannoitteet ovat puhtaita luonnontuotteita. Ne sisältävät pääravinteiden lisäksi hivenravinteita. Arvo-lannoitteet soveltuvat sekä luonnonmukaiseen että tavanomaiseen viljelyyn, ja niitä voi käyttää niin pellolla kuin puutarhassa.
Arvo-lannoitevalikoiman myötä tarjoamme nyt kattavasti eri kasvilajeille räätälöityjä tuotteita. Uusissa tuotteissa on vaihtoehtoja niin viljojen, palkokasvien, perunan ja juuresten kuin nurmenkin viljelijöille.

Katso Arvo-luomulannoitetuotteet

oraspelto

Arvo-peltolannoitteet saavat kiitosta viljelijöiltä

Arvo-lannoitteita on testattu ja kehitetty yhteistyössä viljelijöiden kanssa ja ne ovat saaneet kiitosta hyvästä käytettävyydestä. Lannoiterakeet kulkevat hyvin erilaisissa lannoitteenlevittimissä. Rae on kuiva, se ei holvaannu ja rakeiden pölyäminen on vähäistä. Arvo-rakeet liukenevat hyvin ja ravinteita vapautuu nopeasti kasvien käyttöön.

Lannoitusvaikutuksen lisäksi orgaaninen Arvo-lannoite lisää maaperässä mikrobien toimintaa ja eloperäisen aineksen muodostumista.

Arvo-lannoitteet valmistetaan Suomessa Biolanin tehtaalla Eurassa. Lannoitteissa käytetty broilerinlanta on toimitaan lähiseudun tiloilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää luomulannoitteistamme